Om oss

Hej och varmt välkommen till oss. Vi på HårCenter vill att du som kund ska känna dig trygg. Vi älskar ditt hår och ger dig tips på de bästa hårprodukterna för just dig och ditt hår. Vi arbetar alltid med professionella hårprodukter och du har kanske redan sett att du kan boka tid hos oss, direkt via sajten?

Historia

År 2002 var året då Anna-Maria och Mats slog ihop sina kunskaper och företag till ett, och bildade HårCenter.

Mats & Anna-MariaMats drev tidigare ”Frisyr” i Boden. Det var också där han började sin bana som frisör 1982 i sin fars frisering. En verksamhet som han sedan övertog 1997. Mats har även varit ordförande i frisörföretagarna i Norrbotten (5 år) och säljare på ett leverantörsföretag. Han har också arbetat som utbildningscoach i flera olika brancher.

Anna-Maria började på frisörskolan i Gävle 1989. Direkt efter avslutad utbildning öppnade hon 1992, ”Anna-Marias Hårcenter” i Söderhamn. Anna-Maria har varit ordförande i utbildningsnämnden i några år. Hon har också varit examinator och bedömt elever som tagit sina gesällprov. Anna-Maria har också arbetat som färgtekniker och utbildare åt ett leverantörsföretag.

Sedan några år tillbaka driver vi även Wayne’s Coffee och restaurangen Eat & Meet här i Söderhamn.