Vad är balayage?

Färgtekniken som alla efterfrågar trollar fram en fantastiskt naturlig wow-faktor för ditt hår. Därför vill alla ha balayage i håret just nu.

Frisör: Jenny Olsson – Hairdresser +

Färgtekniken som alla efterfrågar just nu trollar fram en skräddarsydd wow-faktor för ditt hår – och det ser fantastiskt naturligt ut! Lär dig allt om balayage: Hur det funkar, vad som skiljer från ombré look, om det även är snyggt på kort hår. Även: brunt, blont, rött eller svart – vem passar i den här färgtekniken?

Drottningen av balayage: Skådisen och mode-ikonen Sarah Jessica Parker är sedan länge anhängare till hårfärgningstrenden med en naturlig look. © Getty Images

Drottningen av balayage: Skådisen och mode-ikonen Sarah Jessica Parker är sedan länge anhängare till hårfärgningstrenden med en naturlig look. © Getty Images

Boka din behandling direkt på nätet!
» Boka tid! (öppnas i nytt fönster)

källa: schwarzkopf

SugarBearHair

SugarBearHair Nu har vi fått in de populära vitaminerna igen!

SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. Vitaminerna leder till minskat håravfall och återfuktar både hårstråt och hårbotten. Den vitaminrika färgen kommer från naturliga färgpigment, den söta smaken kommer från bär och citrusfrukter.

Våra goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt året om.

Gilla oss på Facebook
Följ oss gärna på Instagram

Vår vinnare och bäst i test

Damernas värld har utsett Wella SP Luxe oil  som vinnare i bäst i test hårolja.

Hårolja 1: Beroendeframkallande – vår vinnare och bäst i test Wella SP Luxe oil, 289 kr/100 ml. Prisvärd olja som gör håret mjukt och glansigt på ett kick, utan att tynga ner. Pumpen portionerar en perfekt dos. En riktig vardagshjälte i hårgarderoben, som dessutom doftar underbart. BETYG: 4,9

Finns hos oss på hårcenter frisör & Shop. Kom in och fynda, boka tid och ta del av våra fina erbjudande.

Se hit – Månadens erbjudande – Kevin Murphy Maxi Wash

Månadens erbjudande

Månadens erbjudande för 195:- (Ord.Pris 259:-)

Passa på att spana in månadens erbjudande hos oss på Hårcenter frisör & shop. Kevin Murphy Maxi Wash är ett djuprengörande schampo som avlägsnar produktrester i håret, som vax, olja och spray. Schampot är bakteriehämmande och rengör på djupet på ett skonsamt sätt. Maxi Wash innehåller bland annat lime, eukalyptus och mynta, som bidrar till att stimulera en irriterad hårbotten.

Ingredienserna i schampot gör även att håret rengörs skonsamt. Färgen bevaras i färgat hår.

Schampot passar både män och kvinnor. Innehåller varken parabener eller natriumklorid. Djuprengörande Schampo. Rengör ditt hår på djupet utan att ta bort din färg. Tar bort alla gamla produktrester. Rengör och återskapar balansen på din stressade hårbotten.

Gilla oss på Facebook
Följ oss gärna på Instagram

Sublimate – Senaste nyheten från Sebastian Professional

Sublimate är det senaste från Sebastian Professional. Sebastians Global Art Directors Michael Polsinelli och Shay Dempsey har utvecklat SUBLIMATE – en exklusiv stylingkräm. En perfekt julklapp!Sublimate - Senaste nyheten från Sebastian Professional

– Det ger en perfekt finish till alla typer av hårstylingar. Kombinationen av flexibla polymerer och viktlös emulsion, ger håret en strålande glans och en naturlig mjukhet samtidigt som den är antistatisk, reducerar frissighet och ger stadga.

Finns i shopen nu!

SugarBearhair Sweden hos Hårcenter

Är du trött på alla vitaminpiller som du sväljer med vatten och det känns som om du har en sten i halsen?

Välkänt varumärke

SugarBearHair är ett välkänt varumärke från USA som nu för första gången kommer att säljas på Hårcenter Frisör och shop i Hälsingland, Söderhamn. Vitaminerna säljs även på andra salonger runt om i Europa.

SugarBear Kim KardashianSugarBearHair producerar vegetariska vitamintillskott, framtagna för att stärka din hårkvalitet. SugarBearHairs goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer som ger ditt hår den näring det behöver för att kunna växa sig starkt, tjockt och friskt.

Kim Kardashian och Kylie Jenner är ett par som står bakom detta och rekommenderar till den som är intresserad.

Tabletterna är bra för alla och för dig som har barn. Det smakar gott och det är nyttigt för kropp och själ. Finns hos oss på Hårcenter Frisör & Shop.

Julklappskväll 14/12

Mysig julklappskväll!

Onsdag 14/12 bjuder vi på Hårcenter in till en mysig julklappskväll. Vi kommer att hålla shoppen öppen och finnas till för att hjälpa er att hitta dom perfekta julklapparna eller något fint till er själva.

Vi kommer att ha extra fina erbjudanden som bara gäller under kvällen och bjuda på glögg och pepparkakor. Varmt välkomna önskar tjejerna på Hårcenter.

Välkommen.

Julklappstips

JulklappstipsVälkommen in till oss på HårCenter Frisör och Shop. Vi hjälper dig med ditt hår och dina julklappar. Just nu har vi speciella paketerbjudande.

Vi har också produkter från Sveriges vackraste kollektion. Vi har smycken, ringar och kläder från Edblad.